Nieuwsbrief nummer 175, 6 oktober 2017

Uitnodiging workshop woensdag 25 oktober
We nodigen je van harte uit voor de workshop "Straight-Line Leadership" op woensdag 25 oktober 2017 geleid door Rianne Becker (dochter van Ton) en Denise de Haan.

Workshop "Straight-Line Leadership"
‘Straight-Line Leadership’ wordt wereldwijd gezien en toegepast als één van de meest praktische methoden om uitdagingen op te lossen en veel resultaat te creëren in korte tijd, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak.  

Om alvast kennis te maken met Straight-Line Leadership, kun je op www.slbs.nl gratis de eerste 5 hoofdstukken van het gelijknamige boek downloaden en die alvast eens doornemen.  

Straight-Line Coaches Rianne Becker en Denise de Haan komen deze training verzorgen, met als essentie:
1. Hoe efficiënter om te gaan met uitdagingen en problemen binnen je business en/of persoonlijk leven.
2. Hoe méér resultaat te creëren in minder tijd.
3. Hoe meer rust en ruimte te creëren (voor jezelf, eventuele medewerkers en je omgeving).
4. Hoe ideeën en theoretische kennis effectiever om te zetten naar resultaat in de fysieke wereld.

Denise en Rianne geven je inzicht in wat het is dat er nog in de weg staat om de volgende stap te zetten binnen je business en/of persoonlijk leven. Je ziet waar je nog ‘steelt’ van jezelf, en waar je eventueel nog kansen en mogelijkheden onbenut laat. De training geeft je inzicht in hoe je handelt als mens en ondernemer, en bied je een aantal praktische tools om de kansen die je ziet vervolgens ook daadwerkelijk te be nutten en méér uit je zakelijk en/of persoonlijk leven te halen.  

De workshop levert je o.a. op:  
- Je ziet in wat je (wellicht) heeft tegengehouden om dáár te staan waar je wilt staan, en start met het uit de weg ruimen van zaken die je al jaren met je meedraagt.
- Je ontdekt welke aanpassingen je moet maken om meer resultaat te boeken en belangrijker nog; wie je daarvoor moet zijn.
- ‘Succes’ wordt afgebroken tot een helder en simpel model, zodat je ziet waar je op moet focussen en effectieve beslissingen kunt maken.
- Je bent in staat kernacties (die direct zorgen voor resultaat) te onderscheiden van bezigheden (acties die niet direct zorgen voor resultaat), waardoor je per direct een stuk productiever wordt.
- Je maakt kennis met een aantal praktische tools, die je direct kunt inzetten om ideeën in de fysieke wereld te brengen.

Programma
17.30-19.00 uur: ontvangst met maaltijd
19.00–21.30 uur: interactieve workshop incl. pauze
21.30-22.30 uur: borrel

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 75 pp (incl. BTW), € 90  (incl. BTW) voor niet-leden. Introducés zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 6 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL34 INGB 0007 6485 37 tnv Projacq (LET OP: dit is een nieuw rekeningnummer). Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.Rianne Becker en Denise de Haan

Rianne en Denise zijn Straight-Line Coaches.

Beiden brengen ze hun eigen ervaringen en achtergrond mee, die hen succesvolle coaches maken.

Zie hier meer informatie over Rianne en Denise.

www.slbs.nl  

Agenda Female Connection 2017
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer(s) locatie
woensdag 25-10-2017 17.30-22.30 Straight-Line Leadership

Rianne Becker
Denise de Haan

www.slbs.nl  

La Source, Schin op Geul
donderdag 23-11-2017 17.30-22.30

Lekker slapen

Aline Kruit
www.slaap-online.nl

La Source, Schin op Geul

We zien je graag op 25 oktober!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl