Nieuwsbrief nummer 29, 19 februari 2009

Uitnodiging workshop 16 april 2009
We willen je graag uitnodigen voor de "NEI" workshop van Female Connection op donderdag 16 april 2009, geleid door Karlo Mans. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "NEI"
Op 16 april verzorgt Karlo Mans voor Female Connection de workshop Neuro Emotionele Integratie (NEI). NEI is een techniek die je zou kunnen omschrijven als "Uitzicht op Groei door Inzicht in Patronen". Met NEI wordt op zoek gegaan naar emotionele blokkades die zich op onbewust niveau afspelen. Door het oplossen van deze emotionele blokkades wordt ruimte gemaakt om te groeien.

NEI gaat ervan uit dat alles wat in een mensenleven gebeurt, wordt opgeslagen in het onderbewuste. Met NEI maak je contact met dit onderbewuste om op te sporen waar in je leven emoties zijn opgetreden die je niet hebt verwerkt. Deze onverwerkte emoties zijn er voor een groot deel de oorzaak van dat je (onbewust) jezelf belemmert, niet volledig toekomt aan dat wat je werkelijk in je mars hebt.

NEI wordt ingezet voor verschillende toepassingsgebieden. Enerzijds werkt het voor mensen die inzicht willen krijgen in de ontstaansbron van hun gedrag en anderzijds is NEI ook een prachtige manier om de oorzaak op te sporen (en op te lossen) van lichamelijke kwalen. Vaak is een ziekte of een kwaal immers het gevolg van een emotionele blokkade. De vraag komt dan op wat deze ziekte je te vertellen heeft..

NEI is daadkrachtig, beperkt zich tot de kern en geeft niet alleen inzicht in je problematiek maar lost het ook op. Zodat je weer verder kunt zonder emotionele ballast!

Tijdens deze workshop zal een inleiding worden gegeven in NEI en zal door middel van een aantal voorbeeldsessies de krachtige werking van NEI worden gedemonstreerd. Daarnaast zal EE (Emotioneel Evenwicht), een aan NEI gerelateerde techniek, worden gedemonstreerd en voor iedere deelnemer een persoonlijke sleutel geven om in stressvolle situaties je emoties niet (langer) de overhand te laten voeren.

Karlo Mans

Karlo Mans is 37 jaar oud en heeft een bedrijfs-economische achtergrond. Nadat hij 10 jaar als accountant bij PWC werkzaam is geweest maakte hij in 2004 de stap om als zelfstandige verder te gaan. Onder de naam Senso Unico begeleidt en adviseert hij bedrijven en particulieren in hun groei- en ontwikkelingsproces. Voor particulieren bekwaamde hij zich onder andere als (New) NEI-coach.

De kracht van Karlo schuilt in zijn enthousiasme en het plezier dat hij uitstraalt wanneer hij met mensen mag werken die gedreven zijn om richting te geven aan hun eigen ontwikkeling.

www.sensounico.eu

Programma
vanaf 13.30 uur: Ontvangst uur met koffie en thee
14.00–18.00 uur: Workshop
18.00-22.00 uur: Borrel en diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De ontvangst is vanaf 13.30 uur. De workshop start om 14.00 uur tot ca 18.00 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een diner.
Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 100 pp (incl. BTW), € 112 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

We hebben maximaal 20 plaatsen voor deze workshop.

Agenda Female Connection 2009
Hierbij de workshops die voor 2009 zijn gepland. Schrijf de data alvast in je agenda! Meer informatie vind je op de web site.

datum tijd Thema workshop trainer locatie
Dond.
5 maart
EN 12 maart
15.00-22.00

Psychometrie

André Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

dond. 16 april 14.00-22.00 NEI

Karlo Mans www.sensounico.eu 

La Source, Schin op Geul
dond. 14 mei 15.00-22.00

Het verschil tussen aanraken en aangeraakt worden

Ted Troost
www.gezondmanagement.nl

La Source, Schin op Geul

dond. 25 juni 15.00-22.00 Stem en bezieling

Liselote Hambeukers-Nollet www.stemkunst.nl

Roseraie de la Vallee, Wonck, België (vlak bij Maastricht)
2-4 okt vrijd. 20.00-zond 17.00 Verwen & muziekweekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

dond.
5 nov

19.00-22.30

Boekpresentatie “Zielewind”

Olette Luitwieler
www.oletteluitwieler.nl

La Source, Schin op Geul
dinsdag 24 nov 14.00-22.00 Psychognomie Anette Müller
www.anettemuller.nl 
La Source, Schin op Geul

We wensen jullie een gezellige carnaval en/of vakantie en hopen jullie te zien op 16 april bij de NEI workshop!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl