Nieuwsbrief nummer 30, 25 maart 2009


Uitnodiging workshop 14 mei: "Het verschil tussen aanraken en aangeraakt worden"
We nodigen je graag uit voor onze Female Connection workshop op donderdag 14 mei met Ted Troost. Na een enorm inspirerende workshop van Ted in april 2008 over het thema "ont-moeten", zijn we super enthousiast dat Ted opnieuw een workshop voor ons wil verzorgen.

2009 is het jaar van de grote veranderingen. De verstikkende individualisatie strijd verdwijnt langzaam aan de horizon. Groter en duurder of het nu huizen, horloges en/of auto’s zijn, verliezen hun dominantie. Het ding of voorwerp is minder interessant. We gaan met grote getale op zoek naar onszelf. Waarom vraag ik mij af. Ga eerst eens op zoek naar de ander en voel wat er van die ander te leren valt. Kijk of je in de ogen van de ander jezelf kunt zien. Wat doet de ander met jou als je haar of hem voor de eerste keer ontmoet. Is het wel de moeite waard die ander te ontmoeten of is tegenkomen beter verwoord. Geven we handen of komen we niet verder dan schudden. We openen de poort voor de ander. Hoe? Hopelijk vinden wij daarop gezamenlijk op 14 mei een antwoord.

Programma
vanaf 14.30 uur: Ontvangst uur met koffie en thee
15.00 – ca 18.00 uur: Workshop
18.00 - 22.30 uur: Borrel en walking diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De workshop start om 15.00 uur tot ca 18.00 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een walking dinner. Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Ted Troost

Ted Troost (1936) is een geboren Rotterdammer. Na een korte carrière als voetballer (Feyenoord) en tennisleraar wordt hij fysiotherapeut. Na een poosje komt hij in contact met Frans Veldman senior, de grondlegger van de haptonomie in Nederland, en legt hij zich toe op deze aanraaktherapie.

In de jaren zeventig wordt hij opgenomen in de leiding van de Rotterdamse academie voor Haptonomie en Kinesionomie en begint hij prof voetballers en andere topsporters te begeleiden. Hij schrijft de bestseller "Het lichaam liegt nooit" en legt zich vanaf 1998 toe op managers in plaats van topsporters.

De kosten voor de workshop, borrel, diner en drankjes bedragen € 150 pp (incl. BTW), € 162 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl. De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

We hebben maximaal 25 plaatsen voor deze workshop. Dus schrijf je snel in!

Introducés
Je mag een introducé aanmelden, maar Female Connection leden of vrouwen die al eerder aan een workshop hebben deelgenomen, hebben voorrang bij inschrijving. Na 10 april staan de resterende plaatsen open voor introducés (op volgorde van binnenkomst).

Agenda Female Connection 2009
Hierbij de workshops die voor 2009 zijn gepland. Meer informatie vind je op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl. Voor 16 april zijn nog enkele plaatsen vrij.
datum tijd Thema workshop trainer locatie
dond. 16 april 14.00-22.00 NEI

Karlo Mans www.sensounico.eu 

La Source, Schin op Geul
dond. 14 mei 15.00-22.00

Het verschil tussen aanraken en aangeraakt worden

Ted Troost
 

La Source, Schin op Geul

dond. 25 juni 15.00-22.00 Stem en bezieling

Liselote Hambeukers-Nollet www.stemkunst.nl

Roseraie de la Vallee, Wonck, België (vlak bij Maastricht)
2-4 okt vrijd. 20.00 - zond 17.00 Verwen & muziekweekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

dond.
5 nov

19.00-22.30

Boekpresentatie “Zielewind”

Olette Luitwieler
www.oletteluitwieler.nl

La Source, Schin op Geul
dinsdag 24 nov 14.00-22.00 Psychognomie Anette Müller
www.anettemuller.nl 
La Source, Schin op Geul
vrijdag 8 jan EN donderdag 28 januari 2010 15.00-22.30 Geluk is een keuze
(na doorslaand succes in januari 2009)
Mariska van der Werf
www.gelukiseenkeuze.nl
Partij (Wittem)

We hopen velen van jullie te zien op 14 mei, het belooft opnieuw een inspirerende en bijzondere middag te worden!

Hartelijke groeten,


Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk onze web-site www.femaleconnection.nl