Nieuwsbrief nummer 35, 8 juli 2009

Uitnodiging verwenweekend 2-4 oktober2009
Voordat de vakantie begint, willen we je graag uitnodigen voor ons Female Connection  muziekweekend van vrijdagavond 2 tm zondagmiddag 4 oktober, geleid door Ton Witsiers en Marijke Venderbosch. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Muziekweekend
De tijd lijkt ons rijp om samen een weekend op pad te gaan, waar we onszelf eens echt verwennen. Geen welness, luxe of oppoetsen van je uiterlijk, maar een weekend om jezelf energetisch op te laden en dicht bij jezelf te komen. Je kiest dit weekend helemaal voor jezelf, om te voelen en te genieten samen met andere Female Connection vrouwen.

Muziek komt voort uit trillingen en bestaat zelf uit trillingen. Mensen zijn er gevoelig voor, omdat het menselijk lichaam voor 80% uit water bestaat. Het lichaam is een uitermate geschikt opvangstation en geleidingsmedium voor vibraties. Cellen vibreren op een eigen specifieke frequentie en hebben de bijzondere eigenschap trillingen van gelijke frequentie te absorberen en daarmee zijn energieniveau te verhogen. Op die manier zijn we energetisch met de kosmos verbonden en vindt er een voortdurende wisselwerking plaats tussen al wat is.

In deze workshop gaan we deze principes gebruiken en toepassen. Met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde oefeningen (gebaseerd op bio-energetische principes) gaan we de interne trillingskwaliteit van ons lichaam verhogen en oefenen we onze aandachtsfunctie en waarnemingsvermogen. Daarna gaan we op een meditatieve manier luisteren naar specifieke klanken. Deze rijke variŰteit aan trillings-frequenties voeden de sterke vibraties in ons lichaam en zo gaat het van binnen stevig resoneren. Je leert anders naar muziek te luisteren dan gebruikelijk. Je gaat echt begrijpen waarom alle volkeren ter wereld, van primitief tot hoog ontwikkeld, muziek maken!

Over de trainers

Ton Witsiers (1943) is in 1974 afgestudeerd als psycholoog is zich daarna gaan specialiseren in de bio-energetische analyse en therapie. Tegelijkertijd was hij tot 1980 werkzaam als stafdocent op een Sociale Academie. Vanaf 1986 heeft hij een eigen praktijk als bio-energetisch therapeut. Vanuit zijn “bio”ervaringen is hij vertrouwd met de werking en het belang van vibratie op zowel de fysieke als psychische gesteldheid.

Sinds 1996 doet hij dat samen met zijn partner Marijke Venderbosch.  Zij is helderziend, paranormaal therapeut, aurareader en magnetiseur. Ze volgde de Intu´tieve Training en de Hogere Beroepsopleiding tot Paranormaal Therapeut. Ze heeft nu ongeveer twintig jaar een bloeiende eigen praktijk.

Gedurende dit weekend is het mogelijk een staat van voelen te bereiken die niet alleen hoogst aangenaam is, maar ook nog weken kan aanhouden. Omdat je gaat luisteren met je hele lichaam, in plaats van alleen met je oren, worden alle zintuigen erbij betrokken. Zowaar een feest der zinnen.

Jacqueline heeft in het verleden deze workshop meerdere malen gevolgd en is zeer enthousiast over het effect van deze workshop, de werkwijze van Ton en Marijke en de huiselijke en inspirerende omgeving. Je komt herboren thuis. Dit weekend gun je jezelf!

Programma
vrijdag ontvangst vanaf 19.30 uur
vrijdag 20.00: start weekend,
zondag 17.00: afsluiting weekend

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats
in "Praktijk de Pauw", Bornhovestraat 41, 7201 CW Zutphen,
tel 0575-513629.

IntroducÚs zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 6 personen, maximaal 12 personen.

De kosten bedragen € 225 pp voor het complete weekend, inclusief workshop, 2 overnachtingen, eten en drankjes. Niet leden € 240. Dit bedrag is vrij van BTW, omdat Ton Witsiers niet BTW-plichtig is als GZ-psycholoog BIG. Bedrag graag contant betalen aan Female Connection voorafgaand aan de workshop. Wil je een factuur, dan betaal je € 225 plus 19% BTW is € 267,75 incl. BTW (of € 285,60 voor niet-leden).

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl, graag vermelden of je een factuur wilt ontvangen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een bevestiging per e-mail.

Agenda Female Connection 2009 / 2010
Hierbij de workshops die zijn gepland. We zijn druk bezig met de invulling van het programma in 2010. Dus houd de agenda in de gaten op de web site . Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd Thema workshop trainer locatie

2/4-10-2009

vrijd. 20.00- zond 17.00

Verwen & muziekweekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

donderdag
5-11-2009

19.00-22.30

Boekpresentatie “Zielewind”

Olette Luitwieler
www.oletteluitwieler.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
24-11-2009

14.00-22.00

Psychognomie

Anette MŘller
www.anettemuller.nl 

La Source, Schin op Geul

vrijdag
8-1-2010 / donderdag 28-1-2010

15.00-22.30

Geluk is een keuze
(na doorslaand succes in januari 2009)

Mariska van der Werf
www.gelukiseenkeuze.nl

Partij (Wittem)

woensdag 3-3-2010 /  donderdag 11-3-2010

18.30-22.30

Engelenworkshop

Meggy Lenferink
www.engelenhealing.nl

Einighausen-Sittard

Kom, en laat je verrassen. Het is namelijk een puur verwenweekend met en door muziek! We wensen je een hele fijne en zonnige zomer toe en hopen je in het najaar weer te zien.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl