Nieuwsbrief nummer 36, 14 september 2009

Uitnodiging boekpresentatie en workshop
We hopen dat jullie een heerlijke vakantie hebben gehad en hebben genoten. In november hebben we 2 hele bijzondere bijeenkomsten op het programma:
Op donderdag 5 november presenteert
Olette Luitwieler haar prachtige, grotendeels autobiografische debuutroman "Zielewind". Deze boekpresentatie vindt 's avonds plaats bij Roseraie de la Vallee in Wonck, België (10 min van Maastricht).
Op dinsdag 24 november
is er bij La Source een workshop Psychognomie door Anette Müller. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Donderdag 5 november:
Boekpresentatie “Zielewind”

Proloog
Ik wil graag met je delen
Een verhaal over een zoektocht
Wat is het toch om mens te zijn?

Zelfvervreemding sluipt erin
Alles om erbij te horen

Zelfbescherming als het pantser
dat je weghoudt van het Licht

Als je liefde vreest
Hoe kun je haar dan vinden?

Als je geluk najaagt
Hoe kun je dan gelukkig zijn?

Ik wil graag met je delen
Een verhaal over een gevallen vrouw

Die opstaat
om met haar vleugels
de hemel te raken

Wat moeten we hier aan toe voegen...?
Op donderdag 5 november komt Olette Luitwieler naar Female Connection, om met ons haar proces te delen dat heeft geleid tot haar prachtige, grotendeels autobiografische debuutroman Zielewind. Eef en Jacqueline zijn enorm geraakt door het boek, dat gaat over Olette's oprechte levensverhaal en ontroerende zoektocht naar haarzelf en haar innerlijke kracht.
Het levert beslist ook stof voor je eigen proces, om dicht bij jezelf te zijn, te leven vanuit het hart en de dingen te aanvaarden zoals ze zijn. Olette zal op 5 november haar verhaal vertellen op een interactieve wijze en levenslessen delen met Female Connection leden.

Introductie Zielewind
Sofie, een jonge vrouw, is op zoek naar zichzelf en het geluk. Toch maakt ze telkens keuzes die de zelfvervreemding vergroten en het geluk tegenhouden. Hoe kan dit? Wat zoekt ze echt? Of is ze op de vlucht?

Van jongs af aan heeft Sofie het gevoel niet begrepen en niet erkend te worden.
Ze twijfelt aan zichzelf en haar bestaansrecht, zet een masker op en speelt een rol die haar niet past. Ze werkt in de prostitutie en daarnaast probeert ze tevergeefs haar droom te verwezenlijken. Door gesprekken met Houwe, een vriend die ze nog uit haar studietijd kent, komt een bewustwordingsproces op gang. Ze krijgt zelfinzicht, laat haar bevroren pijn eindelijk toe en kiest voor wat ze echt wil.

 

 

 

 

 

Over de trainers

Olette Luitwieler is geboren in 1968 in Vlissingen.
"Na het VWO heb ik geneeskunde gestudeerd in Amsterdam. Omdat ik me niet kon vereenzelvigen met de heersende visie op ziekte en genezing, ben ik halverwege gestopt. De jarenlange zelfstudie naar het hoe en wat van bewustzijn in combinatie met de nodige levenservaring hebben onder andere geleid tot de publicatie van mijn eerste roman Zielewind."

Anette Müller uit Sittard is gediplomeerd Gediplomeerd Karakterkundige en Psychognome, opgeleid door professor Paul Bouts, grondlegger van de Psychognomie. Anette brengt de wetenschap van de Psychognomie in de praktijk door middel van lezingen, voordrachten, cursussen en workshops en inmiddels is zij een fenomeen op dit gebied. Zo is zij reeds jaren te gast als spreker op diverse internationale congressen en is zij bekend van verschillende televisie optredens en zijn er diverse artikelen over haar gepubliceerd.

Programma 5 november
18.00-19.00 OPTIONEEL diner
19.00 uur: Ontvangst uur met koffie, thee en gebak
19.30–21.30 uur: boekpresentatie
21:30-22:30 napraten met borrel en hapje

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats
bij het haardvuur van Roseraie de la Vallee, Place Communale 6, 4690 Wonck, België (10 minuten van Maastricht).

Introducés zijn van harte welkom, het is een ideale bijeenkomst om kennis te maken met Female Connection. Minimaal aantal deelnemers is 12 personen.

De kosten bedragen € 25 voor lezing, drankjes en hapje. Niet-leden ook € 25. € 15 extra voor (optioneel) diner (huisgemaakte soep en hoofdgerecht). Ter plaatse contant te betalen.
Het boek Zielewind zal die avond voor een gereduceerd tarief te koop zijn. Wil je een factuur, dan betaal je het bedrag plus 19% BTW.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl, graag vermelden of je een factuur wilt ontvangen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een bevestiging per e-mail met uitgebreide route beschrijving.

Dinsdag 25 november: Workshop Psychognomie
In deze introductie workshop Psychognomie door Anette Müller kun je proeven aan deze snelle methode van praktische mensenkennis, die simpel, speels en doeltreffend is. Deze uiterst betrouwbare methode kun je in alle facetten en situaties van je leven gebruiken.

Je leert eerst je eigen persoon kennen want zelfkennis is de grootste kennis! Je voelt en ziet letterlijk hoe jij in elkaar zit , met je goede en minder goede eigenschappen . Daarna leer je stap voor stap het hoofd en het gezicht van een ander snel en juist te “lezen”. Je kunt als het ware “in iemands hoofd kijken”! Je kunt “méér dan helder zien”!

De vormen van ons gezicht en lichaam spreken een duidelijke taal. Het gezicht vertelt een geschiedenis vanaf onze geboorte tot het heden en het geeft zelfs een tendens aan naar de toekomst. Veel zaken die van belang zijn, kun je snel en duidelijk aflezen van een persoon, maar je moet natuurlijk wel weten hoe.
In deze boeiende en zeer leerzame workshop laat Anette zien dat het mogelijk is om ‘van buitenaf’, het gevoelsleven, het verleden, het heden en zelfs de toekomst van iemand te lezen. Een uitstekend stuk gereedschap om het contact met jezelf en anderen te verbeteren en in vele situaties te gebruiken op ons levenspad. Bijkomend voordeel, je hebt het altijd bij de hand.
Deelnemers wordt gevraagd een spiegel mee te nemen. Iedereen krijgt een instructieboekje mee naar huis.

Programma 24 november
vanaf 13.30 uur: Ontvangst uur met koffie en thee
14.00 – ca 18.00 uur: Workshop (LET OP: aanvang is uur eerder dan normaal!)
18:00-22:30: Borrel en diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De workshop start om 14.00 uur tot ca 18.00 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een tongstrelend diner. Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 100 pp (incl. BTW), € 112 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl . De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en bevestiging per e-mail.

We hebben maximaal 20 plaatsen voor deze workshop. Er zijn al 13 personen aangemeld voor de workshop, herbevestig aub je inschrijving. En heb je je nog niet aangemeld en wil je er bij zijn, wacht niet te lang met inschrijven. Introducés zijn welkom als er nog vrije plaatsen zijn.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl, graag vermelden of je een factuur wilt ontvangen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een bevestiging per e-mail met uitgebreide route beschrijving.

Agenda Female Connection 2009 / 2010
We zijn trots op de workshops die we voor 2010 al hebben vastgelegd. Als uitgangspunten hebben we genomen: een gevarieerde mix aan onderwerpen; gedegen inhoud; voortborduren op succesvolle workshops; interactiviteit van workshops (dat betekent groep niet te groot en evt. 2 bijeenkomsten inplannen); persoonlijk rendement belangrijk; professionele trainers; grondige voorbereiding workshop met trainer en indien mogelijk vooraf uittesten en zo veel mogelijk prijsniveau handhaven. Dit is het voorlopig resultaat en er zitten nog een aantal workshops in de pijplijn. Dus houd de agenda in de gaten op de web site . Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd Thema workshop trainer locatie

2/4-10-2009

vrijd. 20.00- zond 17.00

Verwen & muziekweekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

donderdag
5-11-2009

19.00-22.30

Boekpresentatie “Zielewind”

Olette Luitwieler
www.oletteluitwieler.nl

Roseraie de la Vallee, Wonck, België (10  min van Maastricht)

dinsdag
24-11-2009

14.00-22.00

Psychognomie

Anette Müller
www.anettemuller.nl 

La Source, Schin op Geul

vrijdag
8-1-2010 / donderdag 28-1-2010

15.00-22.30

Geluk is een keuze
 

Mariska van der Werf
www.gelukiseenkeuze.nl

Partij (Wittem)

dinsdag
23-2-2010

15.00-22.30

NLP

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 3-3-2010 /  donderdag 11-3-2010

18.30-22.30

Engelenworkshop

Meggy Lenferink
www.engelenhealing.nl  

Einighausen-Sittard

donderdag 1-4-2010 / 8-4-2010

15.00-22.30

Psychometrie

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul
donderdag 27-05-2010 14.00-18.00 Spreken vanuit je Hart Stef de Beurs
www.debeurs.com
La Source, Schin op Geul

donderdag 16-9-2010 en evt.
23-9-2010

15.00-22.30

Karakterstructuren

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

We verheugen ons op de workshops en het samenzijn en hopen jou in november te zien!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl