Nieuwsbrief nummer 4, 4 februari 2008


Uitnodiging workshop 14 maart
• Twijfel je wel eens over waar jouw persoonlijke kracht ligt?
• Vraag je je wel eens af hoe je je energie meer gericht kan inzetten?
• Wil je meer voeling krijgen met je eigenheid?

Met veel enthousiasme nodigen we je uit voor onze 2e workshop van Female Connection op 14 maart as in La Source te Schin op Geul.

In contact met je vrouwelijke creŰrende kracht
Elke vrouw heeft het vermogen tot creŰren vanuit haar vrouwelijke kracht.

Soms is het lastig deze bron in jezelf te vinden of effectief in te zetten. Het kan zijn dat je worstelt met bepaalde zaken of personen. Dat er overtuigingen of thema’s zijn die je ervan weerhouden jezelf, je kracht en vitaliteit te voelen en dat te creŰren wat je wenst.

De workshop op 14 maart staat in het teken van contact maken met je vrouwelijkheid en je vrouwelijke kracht. Opruimen en ruimte scheppen voor eigenheid en kleur. Het gaat erom dat jouw unieke vrouwelijke kracht meer voelbaar en beschikbaar is voor jezelf en het scheppen van een dagelijks leven dat plezierig en vervullend is.

De workshop wordt gegeven door Hanneke Dingen, oud-studiegenoot van Jacqueline, die 8 jaar geleden haar succesvolle carriŔre heeft ingeruild om als persoonlijke coach aan de slag te gaan.

Het resultaat van de workshop van Hanneke is:
• Beter inzicht in je worsteling met bepaalde zaken of personen
• Je leven regisseren vanuit je eigen vrouwelijke kracht en intu´tie
• Zaken eenvoudiger te realiseren doordat je op een manier handelt die dicht bij je staat en dus goed bij je past
• Leren om dicht bij jezelf te blijven

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De ontvangst is om 14.00 uur. De workshop start om 14.30 uur tot ca 17.30 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een 5-gangen suprise menu. Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, borrel, 5-gangen suprise diner en drankjes bedragen € 85 pp excl. BTW (€ 101,15 incl. BTW).

Hanneke Dingen

Hanneke voltooide in 1986 Universiteit Nyenrode en in 1991 haar MBA aan de businessschool INSEAD in Fontainebleau, Frankrijk. Na 1991 volgde ze diverse cursussen en opleidingen op het gebied van persoonlijke en intu´tieve ontwikkeling. In 1998 behaalde ze het diploma reader en healer van het Centrum voor Leven en Intu´tie te Utrecht. In 2001 kwam daar het Graduate Diploma bij. Daarnaast is zij vanaf 1998 opgeleid tot astroloog.

Na jarenlang werkzaam in het bedrijfsleven op het gebied van marketing en communicatie, voert zij een eigen praktijk op het vlak van persoonlijke groei en ontwikkeling. Door middel van het stimuleren van persoonlijke groei beoogt zij een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen en daarmee organisaties. Zij heeft zich verdiept in vrouwenthema’s, en werkt sinds 2006 samen met 2 vrouwelijke coaches om dit in haar praktijk inhoud en vorm te geven.

Je kunt je aanmelden via e-mail naar jacqueline@femaleconnection.nl. Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling (bedrag incl. BTW) op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Als je dat wenst, kun je een factuur ontvangen.

De workshop is het meest effectief bij maximaal 12 personen. Dus schrijf je vandaag nog in!

Deelnemerslijst
Bijgesloten vind je de geupdate lijst van deelnemende vrouwen. Wij hebben nog niet van iedereen aanvullingen ontvangen, wil je die ons nog doorgeven?  Voor de workshops van april en mei hebben we een paar extra plaatsen beschikbaar, je hebt dan de mogelijkheid een introducÚ uit te nodigen.

Agenda Female Connection 2008
Ben je ge´nteresseerd in de overige thema’s die op de agenda staan? Schrijf de data dan alvast in je agenda. Nadere informatie volgt, kijk zelf alvast op de genoemde internetsites.
 
datum tijd Thema trainer locatie
april 15-21 Haptonomie
www.gezondmanagement.nl
Ted Troost Schin op Geul
vrijdag
30 mei 
14-21 uur Liefhebben met grenzen Ún ruimte!
(met nadruk op ouder kind relatie)
www.gordontraining.nl
www.devrijevogel.net
Karin Gjaltema

Heythuysen of

Schin op Geul

Onze web-site is LIVE
Onze website www.femaleconnection.nl is nu live! We staan open voor jouw feedback of suggesties.

We hopen jullie allemaal te zien op 14 maart.

Hartelijke groeten,


Astrid Verberne,astrid@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk onze web-site www.femaleconnection.nl